Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata
2024.10.18.
Hőmérséklet: 28.1 ℃
Nagy kontrasztú megjelenítés

Bemutatjuk az Ábrányi családot

Bemutatjuk az Ábrányi családot

23/09/30

Bemutatjuk az Ábrányi családot!

Örömmel jelentjük be, hogy a honlapunkon mostantól találkozhatnak Ábrányi Petivel és testvéreivel, akik a gyerekek legjobb barátai lesznek a weboldalon.
Először Petivel ismerkedhetnek meg a gyerekek.
Peti egy fiatal tizenéves, aki a gyerekek nyelvén mesél az önkormányzat és kormányzati szervek működéséről. Segít játékosan és könnyedén megérteni olyan felnőttesnek tűnő dolgokat, amikről talán eddig még nem hallottak.
De a gyerekek beszámolnak majd olyan mindennapi dolgokról is, mint közlekedés, környezetet tudatosság, egészségügy.

Az Ábrányi család gyerekeinek kalandjai és információi szinte minden oldalon megjelenhetnek. Érdemes weblapunkat és posztjainkat böngészni, mert a srácok lehet éppen az oldal alján fűznek kommentárt az egyes tartalmakhoz.
Tudja meg, mit jelenthet gyerekszemmel az, ahogy egy település hogyan működik, és hogyan hoznak fontos döntéseket az önkormányzat tagjai.
De Peti és testvérei néha a hírek között is beszámolnak majd érdekes dolgokról, vagy csak egyszerűen az önkormányzat Facebook oldalán jelentkeznek be egy-egy témában.

Az Ábrányi család segítségével a gyerekek olyan kulisszák mögé pillanthatnak be, amelyeket talán eddig csak a felnőttek ismertek. Így a gyerekek is részesei lehetnek Nyírábrány közösségi életének, és még jobban megismerhetik a településüket.

Kép leírása

Szia!
Ábrányi Peti vagyok!
Nyírábrány új weboldalán számtalan helyen találkozhatsz majd velem, vagy testvéreimmel, és mi segítünk majd neked, hogy könnyebben eligazodj a felnőttek bonyolult világában.
Keress meg bennünket az új weboldalon szinte bárhol, vagy akár az önkormányzat Facebook oldalán, és tanuld velünk együtt, hogy hogyan működik egy település!

No megyek, mert Misivel bringázni megyünk.
Találkozunk később!
Kíváncsi, hogy ez a poszt miért van itt? Több információért kattintson ide.

Abranyi_Peti.png
Címkék
Megosztás
Széchenyi